Egyéb

Ha nem elég a tökéletes

Amikor én arról álmodtam, közel tíz éve, hogy majd saját kis éttermem lesz, ami egyre jobban kinövi magát, és akár a Balaton egyik leghíresebb vendéglőjévé is vállhat, azt gondolom joggal mondhatom, hogy igen sok kétség és félelem volt bennem. Ma már azt mondom, boldog vagyok, hogy mertem akkor nagyot álmodni, és tudom, hogy valódi sikerek és öröm érzés csak annak jár, aki ezeket a küszöböket meri átlépni, és mer legyinteni a sok rosszalló tekintetre és nevető arcra az út elején. Én ma már azt mondhatom, a Balaton egyik legnevesebb éttermének vagyok a tulajdonosa, és mindenki ismeri nem csak a konyhánk finom ízeinek hírét, de a nálunk található igen hangulatos és varázslatos miliőt is, nem beszélve a kollégák kedvességéről és lelkiismeretes munkájáról. Mi valóban a vendégeink vágyait lessük, és ha csak egy mód van rá, valóra is váltjuk azokat. Persze elsősorban az ételek tekintetében, melyeket szeretünk jó borokkal övezni.

Amikor azonban étlapot szerettem volna csináltatni, és már elkezdődtek a bekérések sajtóanyag tekintetében is, jól tudtam, hogy nem feltétlen a szöveg lesz a dolgok nyitja, mindennél inkább fontos lesz a jó fotó. De bizony azt is tudom amatőr fotósként, hogy ételeket fotózni bár könnyűnek tűnik, nagyon nehéz tudomány. Már ha azt is szeretnénk, hogy az a kép valóban íncsiklandó és gyönyörű legyen.

A fotoda azonban hála a jó égnek mindenben a segítségemre volt. A  FOTO-DA Stúdió csapata ugyanis nem csak technikailag tökéletes képeket készít, hanem az az étel valahogyan megszólít minket a képeken át. Nem tudom milyen varázsereje van a stúdiónak vagy az abban dolgozóknak, de az biztos, hogy szinte megelevenednek az ételeink a képeken, így büszke hírvivői nem csak éttermünk különlegességének, de finom eleganciájának és tökéletességének is.

szerkeszto

Vélemény, hozzászólás?