Egyéb

A férjem legújabb szerelme

Amikor mi arról kezdtünk el beszélgetni a férjemmel, hogy mikor és hol telepedjünk le, hol vállaljunk családot, és egyáltalán hogy együtt tudunk-e tervezni életünk végéig, akkor azonnal végigfutott az agyamon, hogy hiába érzem magam fiatalnak és hiába élek fiatalosan, de muszáj egészen máshogy gondolkodnom már a jövőmről, mert bizony már nem leszek fiatalabb én sem, és egészen egyszerűen ahhoz, hogy a mai világban az ember gyereket vállaljon muszáj előre terveznie és muszáj egy-két év munkát beletennie abba, hogy aztán jó valószínűséggel azt a gyereket nyugodt és normális körülmények között fel is tudja nevelni.

Ennek az első és talán egyben a legfontosabb állomása az, hogy az ember el tudja dönteni hogy hol szeretne letelepedni. Mi gondolkodtunk azon hogy emeletes házban vásároljunk egy lakást vagy egy kertes ház felújításába vágjunk bele, és végül az utóbbi mellett döntöttünk, hiszen mindketten kert mellett, kertes házban nőttünk fel és el se tudtuk képzelni úgy az életünket és a gyerekeink életét, hogy ne legyen meg nekik ez a lehetőség. Persze sokkal több munka és hosszabb idő is, de azért még pont időben vágtunk bele ennek a megvalósításába azt hiszem.

Persze nagyon sok dolgot magunknak kell majd megcsinálni, hiszen anyagilag iszonyatosan megterhelő lenne minden egyes feladatot szakemberekkel megoldani, így a festés és a burkolás feladatait mindenképpen magunk fogjuk csinálni, és persze a kertrendezést, mert hát gyönyörű kertet szeretnénk majd alkotni. Ehhez az első eszköz már be is lett szerezve egy fűnyíró személyében, amivel iszonyatosan gyorsan és hatékonyan fogunk tudni haladni a kertben a fűnyírás tekintetében. Ehhez pedig a fabrikshop volt a legjobb partner, hiszen nagyon gyorsan és jó áron lehet tőlük bármilyen eszközt beszerezni, ráadásul hihetetlen jó minőségben.

szerkeszto

Vélemény, hozzászólás?