Egyéb

Számomra jelenleg a tökéletes megoldás

Amikor nemrég úgy döntöttem, hogy annyira boldogtalan vagyok sajnos a családi életemben, hogy mindent borítok és beadom a válópert még fogalmam sem volt arról, hogy a párommal annyira nem fogunk tudni egyezni és annyira nem fogjuk tudni megbeszélni a dolgokat, hogy ténylegesen még a megyéből is el kell majd költözzek. Sajnos gondoltam hogy nem fogunk tudni egyszerűen és bonyodalmak nélkül elválni egymástól, de azt azért nem gondoltam volna, hogy ennyire meg fogja nehezíteni a helyzetet. Persze nem estem azért kétségbe, de elgondolkodtam rajta, hogy akarok-e folyamatosan harcolni, vagy akár egy teljesen új életet kellene kezdenem egy teljesen új közegben, és így döntöttem amellett, hogy bizony keresek budapest területén valahol egy megfelelő munkát számomra és elköltözök.

Nem gondoltam volna azt sem, hogy a munkakeresés egyszerűbb lesz mint egy kiadó lakás bérlése, de arra az elhatározásra jutottam végül, hogy nem is egy saját albérlet mellett teszem le a voksom, hiszen egyrészt nem igazán találtam a számomra preferált környéken olyan áron kiadó lakás kínálatot ahol én szerettem volna, másrészt pedig úgy gondoltam, hogy nem lenne baj, ha egy kicsit társaságban lennék, legalább az első évben amikor Pestre költözök. Nem is bántam meg.

A szoba bérlés még nehezebb feladat talán mint egy albérlet felkutatása, hiszen ebben az esetben ténylegesen nagyon fontos, hogy megbízható emberekkel kössön üzletet az ember, de hála a jó égnek a kiadoszobabudapest.hu csapatával találtam szembe magam, akik mindamellett, hogy tökéletes kínálatot nyújtottak a kiadó szobák tekintetében, iszonyatosan sokat segítettek a választásban, és azt már mondanom sem kell, hogy a szerződéskötés is nagyon gördülékenyen ment velük. Én tehát ha bárki a szoba bérlés mellett dönt, csakis a Global Best Property Zrt. csapatát ajánlom, mert biztos vagyok benne, hogy maradéktalan elégedett lesz bárki a segítségükkel.

szerkeszto

Vélemény, hozzászólás?