Egyéb

Az én lánykérésem

Az ember életében vannak olyan események és pillanatok, amik sosem ismételhetők meg és meghatározzák a jövőt. Ilyen például egy szalagavató, az érettségi, a ballagások, a diplomaosztó, de a lánykérés és az esküvő is. Én úgy szerettem volna megkérni a barátnőm kezét, hogy valóban nem gondol arra, hogy aznap ez megtörténhet, és mindenképp szerettem volna a barátim segítségét is igénybe venni a jeles kérdés feltevéséhez.

Mi egészen gyerekkorunk óta egy modern tánccsapat tagjaiként tevékenykedünk. Ma már tanítunk kicsiket is, és számos fellépésünk van. Mindezt mindannyian a főiskolai feladatok mellett végezzük, megfeszített tempóban. Nem is volt kérdés számomra, hogy egy fellépés alkalmával szeretném feltenni szerelmemnek a nagy kérdést. Ehhez pedig csináltattam egyedi hímzett pólókat. Ezek a pólók voltak segítségünkre, hogy a kérdést elolvashassa, miközben egy szokásos formáció végén, a színpad közepén áll, és becsúszva letérdelek elé és odanyújtom számára a gyűrűt rejtő kis dobozkát. A társaink nagyon segítőkészek voltak, megtanulták a kicsit átalakított alakzatot a szám végére és mindannyian segítettek megtervezni a pólókat is, amit aztán a https://ajandekozd.hu/ oldal segítségével tökéletesen formába is sikerült önteni. Nem volt teljesen megfelelő a technikai elképzelésünk, de az ajandekozd.hu csapata nagyon segítőkész volt, és leegyeztették velünk, hogy hogyan lehetne még tökéletesebb és még szebb pólókat varázsolni a nagy naphoz.

Nagyon izgultam az előtt a fellépés előtt. A lánykérés viszont tökéletesen sikerül. Valóban egyediek és szépek lettek a pólók is, amit a póló nyomtatás segítségével készítettek fel egyesével a kérdés szavainak reprezentálására. A barátnőm nem is talált hirtelen szavakat. Annyira meglepő és kedves, bájos volt az egész helyzet és a pillanat, hogy bármikor szívesen vissza is ugranék bele. Természetesen igent mondott, és már a lánybúcsút és legénybúcsút szervezzük. Biztos vagyok benne, hogy ezekre is ettől a kis csapattól fogok rendelni pólókat, mert tökéletes technikával, gyorsan és szépen dolgoznak, elérhető áron, maximális szakmaisággal.

szerkeszto

Vélemény, hozzászólás?