Egyéb

A megnyerő megjelenés

Régi álmom vált valóra, amikor végre egy olyan munkahelyen kezdtem el dolgozni, ahol a jó megjelenés nagyon fontos, sőt elvárt. Már tinédzser korom óta odafigyelek az öltözködésemre, így megválogatom, mit veszek, kitapasztaltam, melyek azok a ruhadarabok, amelyek előnyösek és azok a fazonok, amelyeknek köszönhetően önmagam lehetek. Így teremtve meg a saját stílusomat, hiszen akarva akaratlanul, de mindig beletesszük a személyiségünket a hétköznapi megjelenésbe.

Én, személy szerint a sportosan elegáns megjelenést részesítem előnyben, így a sportcipő is remek kiegészítők a magassarkúim mellett. Mivel, szinte minden nap új emberekkel találkozok és tárgyalok, így mindig a lehető legjobban kell, kinézzek, hiszen az első benyomás a legfontosabb. Ezért is vigyázok minden egyes ruhadarabomra, ahogyan a cipőimre is. Még magam is könnyen beleesek abba a hibába, hogy véletlenül leöntöm magam, vagy valamit a ruhámra kenek, de ezek szerencsére egy mosással orvosolhatóak. Viszont a könnyen mosható foltok mellett ott vannak a makacs szennyeződések, a kopások, amelyek észrevétlenül támadnak és csak idő múlva vesszük észre, de ekkor legtöbbször már késő. Ilyen a cipőn megjelenő kopás és cipő felületén keletkező foltok, amelyeket sokszor semmilyen módszerrel nem tudunk már eltüntetni.

Ezeket, legtöbb esetben vezetés közben tudjuk összeszedni, az autókárpitnak köszönhetően. De, mint mindenre, itt is van megoldás arra, hogy mindezt elkerüljük és megelőzzük a cipőink korai elhasználódását. A Heelgood csapata olyan termékkel állt elő, amely egyedülálló és pont az autó kárpittól képes megóvni legkedvesebb cipőinket. Ez pedig egy trendi sarokvédő cipőre, amely egyszerű, mégis a legpraktikusabb megoldás lábbelijeink megfelelő védelmére. Ennek köszönhetően mindig magabiztosan állhatok az ügyfelek elé, széles mosollyal, hiszen tudom, hogy az öltözékemmel rendben, emellett pedig, a legtökéletesebb választást biztosítom, minden ügyfél számára.

szerkeszto

Vélemény, hozzászólás?