Egyéb

Hasznos társ a vezetésben

Nemrég végre én is büszke tulajdonosa lettem egy autónak. Tavaly szereztem meg a jogosítványom, így a szüleim segítettek, hogy hozzájuthassak életem első saját járművéhez. Ősszel elkezdtem az egyetemet Budapesten, ahová vidékről költöztem fel. Nagyon örülök, hogy autóval közlekedhetem, így nem kell a tömegközlekedéshez alkalmazkodnom. Továbbá nem kell cipekednem, amikor meglátogatom a szüleimet odahaza.

Ezelőtt nem jártam túl sokat a fővárosban, csak egy-egy kiruccanás során, így nem igazán ismerem az utakat. Szerencsére ma már mindenhol elérhető a GPS, hiszen ott van a telefonomon a navigációs program, ami megtervezi helyettem az utat, majd elirányít az úticélomhoz. Ahhoz, hogy biztonságosan tudjam „használni” a telefonom vezetés közben is, szükségem volt egy autós telefontartóra. Amibe az útvonal megtervezése, és áttekintése után betehetem a telefonom, és láthatom mikor, merre kell kanyarodnom, illetve jól hallom, amikor a navigáció iránymutatást ad. Nálam egyetlen fajta jöhetett szóba, a Baseus telefontartó.

Korábban is tőlük szereztem be több telefonos kiegészítőt is, mind nagyon magas minőségű, tartós termék. Ilyen a vezeték nélküli fülhallgatóm, illetve a töltőm is. Szuper webshop-juk van, minden termékről részletes leírást találunk, illetve több képet is. Ezek alapján könnyen kiválaszthatjuk, mit is szeretnénk, amit pár napon belül házhoz is szállítanak. Azonban, ha ez nem lenne elég, üzletükben lehetőségünk van személyesen is meggyőződni arról, hogy minden szempontból megfelel e nekünk a kiszemelt kiegészítő. Én csak ajánlani tudom őket, hiszen ritka manapság, hogy ilyen kedvező áron, ilyen jó minőségű termékekhez juthassunk hozzá.

szerkeszto

Vélemény, hozzászólás?