Egyéb

A kislányom első nagyobb balesete

Amikor egy ember családjába gyerek érkezik, az mindig nagyon nagy öröm és boldogság, és bizony a gyerekek hihetetlen módon megváltoztatják az emberek életét, még akkor is, ha nem a saját gyerekükről van szó, de ha a gyerek saját, akkor ez hatványozottan igazzá válik. Emlékszem, hogy amikor a kislányom megszületett teljes mértékben átalakította a gondolkodásomat, az érdeklődési körömet, a temperamentumomat. Nem mondom, hogy folyamatosan csak otthon ültem vele, mert ez nem lenne igaz, rengeteg helyre elvittem már egészen pici baba korában is, én jártam vele vásárolni, látogatóba, a barátnőmhöz, akinek szintén kicsi babája volt akkor, a szüleimhez, szóval rengeteg helyre, de sokkal nyugodtabb és kiegyensúlyozottabb voltam.

Persze ő is nagyon gyorsan nő, már két és fél éves lesz, szóval most már igazán élvezi, hogy teljesen szétpakolhatja a lakásban található holmikat, és hát nyilván ő is azzal szeret játszani, ami általában tiltott, vagyis az én telefonommal és az apjuk telefonjával. Azt látja, hogy ezt használjuk a legtöbbet és ő is szeretne felnőtt lenni legalább egy kicsit, ezért hiába hogy tudja, hogy tilos, sokszor mikor nem látjuk elveszi és játszik vele.

Valamelyik nap azonban amikor az apját meglátta a telefonommal a kezében elkezdett hozzá szaladni és persze el is esett. A lényeg, hogy neki nem lett nagyobb baja, de azért a telefonomra ráfért egy Xiaomi kijelző javítás. Hála a jó égnek nagyon jó csapatot találtunk egy éve a telefonok szervízelésére, szóval majd a xiaomiszervizshop.hu csapata megoldja gyorsan a problémát. A kislányom pedig legalább egy ideig azt gondolom békén hagyja a telefonjainkat. Előbb-utóbb elkezdi majd ezeket a dolgokat is megtanulni.

szerkeszto

Vélemény, hozzászólás?